Driekoningenbal ★ 12 januari

Driekoningenbal ★ 12 januari

Kom dansen en klinken op het nieuwe jaar in Gooik! Op zaterdag 12 januari om 20 uur barst het driekoningenbal los in de zaal Familia op energieke live folkmuziek van de gigafolkband Gooikestra en het accordeonduo Airboxes. Beleef een spetterende start van 2019 en feest mee tot in de vroege uurtjes. Als dat geen goed voornemen is?!


lees meer

folKK: folk ontmoet kleinkunst

folKK: folk ontmoet kleinkunst

Kleinkunst en folk. Is daar niet iets samen mee te doen? Vijftien topmuzikanten van de nieuwe folkgeneratie gaan in een nieuw project aan de slag met het mooiste van wat de kleinkunst ooit voortbracht. Zij toveren onvergetelijke meesterwerken van Boudewijn De Groot, Jan De Wilde e.a. om tot nieuwe, frisse folkdeunen in verrassende vocale en instrumentale arrangementen. Kom ervan genieten tijdens de 4 premièrevoorstellingen!


lees meer

Feest van de Folk 2019

Feest van de Folk 2019

Het Feest van de Folk van Muziekmozaïek vzw is een jaarlijks evenement met als doel folk en aanverwante muziekgenres te promoten. Allerlei organisatoren zorgen van 26 april tot 5 mei 2019 voor de organisatie van een 80-tal folkevenementen. Jullie organiseren het evenement, wij zorgen voor de promotie.  Bezorg ons de (hyper)link naar jouw evenement (website/facebook/evenementenpagina...) en wij bundelen deze op onze website www.feestvandefolk.be


lees meer

Ontdek het nieuwe nummer van Folk!

Ontdek het nieuwe nummer van Folk!

Vers in je brievenbus: de Folk! Boordevol artikels over Sara Salvérius, Brisk, Laïs, Belcirque, Balvokal, Marieke Van Ransbeeck, Le Mystère des Voix Bulgares & Lisa Gerrard, Tister Ikomo, Vier Intiem, de Zijkant van de Oorlog met Soetkin Collier, Linde, Tamala en Muziekclub 't Ey. En cd-recensies van de nieuwe Arjaun, Naragonia, Cecilia, Hot Griselda, AmorromA, Bart Praet, Fru Skagerrak, Wouter en de Draak, Blair Douglas, O'Steam en veel meer!


lees meer

Jazz & Mo' #5

Jazz & Mo' #5

De nieuwe Jazz & Mo' is out! Vol sound, gear en onmisbare platen met de gitaar in de spotlight. Je leest er meer over Philip Catherine, Naïma & Jassin Joris, Julian Lage, Jesse van Ruller, Jonathan Kreisberg, Jakob Bro Trio, hoe de gitaar een populair jazzinstrument werd, de favoriete gitaren van Bert Cools, Filip Verneert, Artan Buleshkay en Hans Van Oost, luthier Jacky Walraet, JazzLab 2.5, Sabam Jazz Awards, Igloo Records, een verse lading recensies en zoveel meer.


lees meer

#poweredbywak

#poweredbywak

Geen Week van de Amateurkunsten meer, maar wel het hele jaar door focus op kunst in de vrije tijd met #poweredbywak!


lees meer