Tijdschrift: Goe Vollek! en de (amateur)muzikant

Tijdschrift: Goe Vollek! en de (amateur)muzikant

Het nieuwste nummer van het folkmagazine Goe Vollek!, dat nog net voor de kerstvakantie verschijnt, heeft als thema: de (amateur)muzikant. Met o.a. een interviews met  Thomas Hoste en Wim Poesen en de resultaten van een grootscheepse enquête naar het profiel van de amateur-folkmuzikant.


Goe Vollek!, het folkmagazine van Muziekmozaïek, wordt telkens opgebouwd rond een centraal thema. In het laatste nummer van dit jaar is dat de (amateur)muzikant.

De redactie ging deze keer o.a. te rade bij Thomas Hoste, een jonge en actieve folkmuzikant en bij Wim Poesen, volksmuziekpionier uit Limburg. Het vijfde nummer van de 21ste jaargang van Goe Vollek! bevat ook een uitgebreid dossier over het profiel van de folkmuzikant die vooral jong, slim en mannelijk blijkt te zijn.
 

Een los nummer van dit magazine kost 4 euro. Een jaarabonnement op Goe Vollek! kost 15 euro.

Wie voor dezelfde prijs van een abonnement lid wordt van Muziekmozaïek, krijg niet allen een abonnement op Goe Vollek! maar kan bovendien genieten van kortingen op alle opleidingen van Muziekmozaïek (zoals de Stage voor Traditionele Volksmuziek), krijgt er een gratis verzekering B.A. en ongevallen bovenop én kan zijn of haar instrument verzekeren aan een heel voordelig tarief.

Klik hier om je te abonneren op Goe Vollek!
Klik hier om lid te worden van Muziekmozaïek