Tijdschrift: Goe Vollek! en het accordeon

Tijdschrift: Goe Vollek! en het accordeon

Het nieuwste nummer van het folkmagazine Goe Vollek!, dat nog net voor de paasvakantie verschijnt, heeft als thema: het accordeon. Met o.a. interviews met Elke De Meester, Sus Cavo en Les Boîtes. Maar ook alles over Folk in Leuven op zaterdag 17 april én alles over de Stage voor Traditionele Volksmuziek.


Goe Vollek!, het folkmagazine van Muziekmozaïek, wordt telkens opgebouwd rond een centraal thema. In het eerste nummer van dit jaar is dat het accordeon.

De redactie ging deze keer o.a. te rade bij Elke De Meester, een jonge en actieve folkmuzikante, bij Sus Cavo, als speelman een pionier, en bij Les Boîtes, een nieuw trio rond Bert Leemans.

In dit nummer vind je ook alle informatie over de 32ste Stage voor Traditionele Volksmuziek van 21 tot 25 augustus 2010, met een overzicht van alle cursussen en de inschrijvingsmogelijkheden. Ook over Folk in Leuven op zaterdag 17 april, het startevenement van het Feest van de Folk vind je alle informatie in deze nieuwe Goe Vollek!.
 

Een los nummer van dit magazine kost 4 euro. Een jaarabonnement op Goe Vollek! kost 15 euro. Daar krijg je voortaan ook een Muziekmozaïek-pas bij, met recht op kortingen op tientallen concerten en festivals van verschillende organisatoren.

Wie voor dezelfde prijs van een abonnement lid wordt van Muziekmozaïek, krijg niet allen een abonnement op Goe Vollek! maar kan bovendien genieten van kortingen op alle opleidingen van Muziekmozaïek (zoals de Stage voor Traditionele Volksmuziek), krijgt er een gratis verzekering B.A. en ongevallen bovenop én kan zijn of haar instrument verzekeren aan een heel voordelig tarief.

Klik hier om je te abonneren op Goe Vollek!
Klik hier om lid te worden van Muziekmozaïek