Tijdschrift: Goe Vollek! en kinderen in de folk

Tijdschrift: Goe Vollek! en kinderen in de folk

Het nieuwste nummer van het folkmagazine Goe Vollek!, dat nog net voor de zomervakantie verschijnt, heeft als thema: kinderen in de folk, met interviews met Arno Molenschot en voormalige folk-kindsterren als Stefan Timmermans en Jorunn Bauweraerts.


Goe Vollek!, het folkmagazine van Muziekmozaïek, wordt telkens opgebouwd rond een centraal thema. In dit nummer is dat kinderen in de folk.

De redactie ging deze keer o.a. te rade bij Arno Molenschot, een piepjonge, maar reeds heel actieve doedelzakspeler en bij de folk-kinsterren van weleer waaronder Pieter De Meester, Annelies Brosens, Jorun Bauweraerts en Stefan Timmermans.

In dit nummer vind je ook alle informatie over InstrumentiVal- & Bal dat gekoppeld is aan de 32ste Stage voor Traditionele Volksmuziek van 21 tot 25 augustus 2010. Ook over de Balcompagnie, kinderinstrumentjes en kinderliedjes vind je alle informatie in deze nieuwe Goe Vollek!.
 

Een los nummer van dit magazine kost 4 euro. Een jaarabonnement op Goe Vollek! kost 15 euro. Daar krijg je voortaan ook een Muziekmozaïek-pas bij, met recht op kortingen op tientallen concerten en festivals van verschillende organisatoren.

Wie voor dezelfde prijs van een abonnement lid wordt van Muziekmozaïek, krijg niet alleen een abonnement op Goe Vollek! maar kan bovendien genieten van kortingen op alle opleidingen van Muziekmozaïek (zoals de Stage voor Traditionele Volksmuziek), krijgt er een gratis verzekering B.A. en ongevallen bovenop én kan zijn of haar instrument verzekeren aan een heel voordelig tarief.  

Klik hier om je te abonneren op Goe Vollek!
Klik hier om lid te worden van Muziekmozaïek