Tijdschrift: Jazzmozaïek en zomerfestivals

Tijdschrift: Jazzmozaïek en zomerfestivals

Het zomernummer van Jazzmozaïek staat boordevol informatie over jazzfestivals. Opmerkelijk is dat, naast de grote internationale sterren, veel podia ruimte geven aan jazzmuzikanten van eigen bodem.Vanaf 2010 vind je Jazzmozaïek niet langer online. We geven onze jazzlustige lezers de raad zich te abonneren via één van onze drie formules:

  1. Neem een GRATIS ABONNEMENT op Jazzmozaïek.
  2. Neem een ABONNEMENT voor € 15. Je krijgt dan de Muziekmozaïek-pas thuis gestuurd, waarmee je kortingen krijgt op concerten en festivals van partners van Muziekmozaïek (klik in het menu op deze site op Word lid en dan op Kortingen of klik hier voor een volledig overzicht van alle organisatoren die kortingen aanbieden).
  3. Word LID van Muziekmozaïek. Voor € 15 euro word je INDIVIDUEEL LID en voor € 30 wordt je groep lid van Muziekmozaïek. Naast kortingen op concerten en festivalst (zie hierboven) geniet je dan nog van tal van andere voordelen (zoals een gratis verzekering burgerlijke aansprakelijkheid en ongevallen, een voordelige instrumentverzekering, kortingen op opleidingen van Muziekmozaïek en nog veel meer). Ga voor meer informatie op deze site naar Word lid.

Nog vragen, contacteer ons op 02 532 38 90 of info@muzmoz.be