Paaskamp Vuurvogels in Gent

Paaskamp Vuurvogels in Gent

In Gent kunnen kinderen van 6 tot 16 jaar zich in de paasvakantie volop creatief uitleven! Het kamp van Vuurvogels is er voor alle jongens en meisjes die iets hebben met muziek, dans, beelden,... en het supertof vinden om met kunst bezig te zijn.


Bespeel je een muziekinstrument, dan kan je uiteraard deelnemen met je eigen instrument. Je bent echter evengoed welkom zonder enige muzikale voorkennis! Wil je geen ganse dag achter je cello of drum zitten en lijkt het je leuk om kennis te maken met andere disciplines? Dat kan perfect: in de namiddag worden er telkens alternatieve en verrassende keuze-activiteiten aangeboden. De centraal gelegen locatie beschikt over een sportplein, dus voetballen, ... à volonté in de pauzes!

De workshops worden uitsluitend begeleid door professionele en ervaren muzikanten, zangers, artiesten, … die het thema via hun persoonlijke specialiteit benaderen. Alle activiteiten worden tevens doorspekt of aangevuld met verrassingen zoals sport, spel, ontspanning, een gastworkshop, … Op basis van de inschrijvingen wordt ernaar gestreefd om homogene groepen samen te stellen,rekening houdend met de leeftijd, niveau en interesse van de deelnemers: 'op maat'.

3 tot 5 april 2017
75 euro
Groenzaal Sint-Bavohumaniora, Lange Boomgaardstraat, 9000 Gent
INFO EN INSCHRIJVEN