Podium van Muziekmozaïek #GF17

Podium van Muziekmozaïek #GF17

Goed nieuws voor muzikanten die jazz, bigbandmuziek, folk en Nederlandstalige muziek brengen: het Podium van Muziekmozaïek is ook dit jaar weer aanwezig op de Gentse Feesten! Het Podium van Muziekmozaïek is ook dit jaar weer te vinden tijdens de Gentse Feesten op het Luisterplein! In samenwerking met Uitbureau Gent kan jouw groep deelnemen aan de wedstrijden Jazz, Bigband, Folk en Nederlandstalig.

 

Het idee dat jouw band mee de sfeer bepaalt op het Gents grootste muziekgebeuren dreigt realiteit te worden wanneer je je inschrijft. Uit alle inzendingen worden per categorie een aantal bands geselecteerd die het  beste van zichzelf mogen geven onder het toeziend oog van honderden toeschouwers op het Luisterplein te Gent. Zorgt jullie groep voor een overvloed aan sfeer, gezelligheid en allround entertainment? Dan neemt een jury de objectieve beoordeling en het professioneel advies voor zijn rekening.

 

Is deelnemen belangrijker dan winnen? 
Bij deelname creëer je sowieso naamsbekendheid. Als geselecteerde band krijgen jullie een vermelding in het algemene programma van de Gentse Feesten en in het programmaboekje van het Luisterplein. Tevens krijgen jullie een objectieve beoordeling, tips en tricks van de professionele juryleden bestaande uit muzikanten en organisatoren.

 

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens de prijsuitreiking op zaterdag 22 juli en krijgen een concert tijdens de avondprogrammatie van de Gentse Feesten 2018 en andere mooie prijzen! 
 

Hoe inschrijven?
 

Genre

Deadline inzending

contactadres

concertdata

Jazz

31 maart 2017

vi.be

17-18-19 juli

Bigband

31 maart 2017

podium@muzmoz.be

17-18-19 juli

Folk

31 maart 2017

vi.be

20-21-22 juli

Nederlandstalig

15 april 2017

vi.be (Nekka-wedstrijd)

20-21-22 juli

 

Let's subscribe!