Gooikoorts 2017 heeft jou nodig!

Gooikoorts 2017 heeft jou nodig!

Gooikoorts belooft naar jaarlijkse gewoonte weer het gezelligste festival te worden. Muzikanten van 10+ verschillenden nationaliteiten transformeren het pittoreske Gooik in een internationale folkstad gedurende het weekend van 7, 8 en 9 julli 2017. Ook jij kan meehelpen aan dit fantastisch festival. Allen daarheen!


 

 

 

 

Velen zijn al ongeduldig aan het aftellen naar 7, 8, 9 juli 2017, want dan is het Gooikoorts! Het belooft alweer een geweldig bruisend event te worden; zeker nu het al de 15de (!) editie is.

 

Gooikoorts dankt zijn succes, naast de talloze internationale en lokale muzikanten, aan zijn medewerkers. Dit is bij deze editie niet anders. Help en bouw zelf mee aan dit festival! Als medewerker sta jij in voor allerlei primordiale zaken; van pintjes tappen tot afbraak. Benieuwd wat jij kan doen? Bekijk dan hier wat jij voor Gooikoorts 2017 kan betekenen.

 

Gooikoorts medewerkers zijn enthousiastelingen tussen de 15 en 99 jaar die graag het aangename aan het nuttige koppelen. Ze blijken stuk voor stuk verstandige, knappe en vertrouwbare mensen te zijn, waarop de organisatoren en verantwoordelijken hun tempel van een festival kunnen bouwen.

 

Voel je je aangesproken om de handen uit de mouwen te steken?

▶ Vul het inschrijvingsformulier in en mail het naar medewerkers@gooikoorts.be.

 

Samen maken we er ongetwijfeld een prachtig festival van!