Nieuw nummer van Folk

Nieuw nummer van Folk

Met de eerste zonnestralen, de onluikende natuur en stijgende temperaturen is er een nieuw magazine van Folk op komst! Ontdek het reilen en zeilen van folk en België en ver daarbuiten in beklijvende interviews, boeiende reportages, opinieteksten, achtergrondartikels en cd-recensies.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wat is de link van journalist Tom Van de Weghe met folkmuziek? Wat doen groepen als Estbel, Cozin, Oaktree, Lili en Route, Sons of Sirius, Vonkkayts, CHVE, Bear's Den allemaal uit de doeken? Welke straffe lesgevers komen er naar de Stage voor Traditionele Volksmuziek? Welke heerlijke folkmuziek kan je dit jaar ontdekken tijdens het Feest van de Folk en Dendermonde Folkt? Welke indruk liet de Vlaamse delegatie na in EFEX 2016? Hoe wordt er geïmproviseerd in folkmuziek? Wat vonden wij van de nieuwe CD's van Redcoat, Lenny en de Wespen, Léan, Eléonor, Du Bartas, Anda Union, Vincent Noiret, Muzant, Auster Loo, Lieven Tavernier, Sitardust, Tarhan?

 

Lees het allemaal en nog véél meer in het verse magazine dat in de laatste week van maart bij jou in de bus valt!

 

Wil je ook graag op de hoogte blijven van wat er leeft in de folkwereld? Neem dan nu een abonnement op Folk voor slechts € 20 voor 4 nummers, door te mailen naar info@muzmoz.be!