Jazzmozaïek vernieuwt!

Jazzmozaïek vernieuwt!

Hét jazzmagazine in Vlaanderen en omstreken maakt plannen! Op 27 september laten we een volledig vernieuwd magazine op de wereld los. Tot het zover is kan je in een teaser de mannen van Nordmann aan het werk zien, die de vernieuwing alvast compleet zien zitten.


Wie wil kan op de website een gokje wagen wat de nieuwe naam van het magazine wordt en zo kans maken op een gratis jaarabonnement. Op 27 september zal onze meest onschuldige medewerker 25 winnaars kiezen.

 

Ondertussen zitten we natuurlijk niet stil en kan je de nieuwe Jazzmozaïek (editie 2 van 2017, de laatste 'oude' versie) lezen, met onder meer interviews met Mark Guiliana (artist in residence op Jazz Middelheim), DAAU, Lynn Cassiers en Rob Banken. Met daar bovenop zoals steeds ook nog een pak interessante artikelen (o.a. over John Coltrane, 100 jaar Jazz en 25 jaar ACT Music), een blindfoldtest met Paul Van Gysegem, een terugblik op B-Jazz International Contest 2017 en heel wat cd-recensies.

 

Alle info over Jazzmozaïek en hoe je te abonneren vind je op de website. Jazzmozaïek is tevens te vinden op Facebook en op Instagram.