Feest van de Folk 2018

Feest van de Folk 2018

Het Feest van de Folk van Muziekmozaïek vzw is een jaarlijks evenement met als doel folk en aanverwante muziekgenres te promoten.  Allerlei organisatoren zorgen van 27 april tot 6 mei 2018 voor de organisatie van een 80-tal folkevenementen. Jullie organiseren het evenement, wij zorgen voor de promotie.  We hebben hiervoor een eigen evenementenkalender op http://feestvandefolk.planidoo.be  waarop je zelf jouw activiteit kan ingeven. Het startmomente van het Feest van de Folk zal plaatsvinden op 28 - 29 april in de omgeving van Dranouter.


Heb je nu al weet van activiteiten in plaatsvinden in die periode, geef ze dan nu al in. Het voordeel hiervan is dat je zelf de inhoud van jouw teksten kan beheren, maar vooral dat er ook direct in het systeem een mini-site kan aangemaakt worden van jouw evenement en dat je het kan doorsturen naar de Uitdatabank.  Ook kunnen we hierdoor de activiteiten in het kader van het Feest van de Folk nog beter in de kijker plaatsen en promoten.

Daarom willen we jou vragen, jouw activiteit zelf in te geven op http://feestvandefolk.planidoo.be

Alvast bedankt om hieraan mee te werken. In ruil vragen we jullie ons Feest van de Folk logo mee op te nemen in jullie kanalen.