#poweredbywak

#poweredbywak

Geen Week van de Amateurkunsten meer, maar wel het hele jaar door focus op kunst in de vrije tijd met #poweredbywak!


Na 23 jaar houdt de Week van de Amateurkunsten ermee op, lokaal artistiek talent kan het hele jaar floreren onder de noemer #poweredbywak.

 

De Week van de Amateurkunsten, oftewel de WAK, groeide door de jaren heen bij organisatioren (lokaal en nationaal) uit tot een sterk merk. Vooral op lokaal vlak bracht het heel wat volk op de been en werd de passie en de goesting waarmee kunst wordt beoefend, gedeeld met een ruim publiek. De kunstweek zorgde voor een grotere zichtbaarheid van de 2 miljoen amateurkunstenaars in Vlaanderen en Brussel.

 

Met #poweredbywak verbreedt het Forum voor Amateurkunsten de aandacht voor lokaal artistiek talent naar 365 dagen per jaar. Voortaan kiezen de kunstenaars en organisatoren gewoon zelf het beste moment om hun kunst aan het publiek te tonen. Wie graag in de vertrouwde WAK-periode wil blijven organiseren, kan dat gerust doen. Onder de noemer #poweredbywak en op www.wak.be bundelen en verbinden we alle lokale initiatieven en nationale events die artistiek talent in de kijker plaatsen.

 

Meer info