Sessies Stage voor Traditionele Volksmuziek 2019

Sessies Stage voor Traditionele Volksmuziek 2019

Hier zijn ze dan.... alle 30 sessies van de Stage voor traditionele volksmuziek 2019! Kom deze zomer naar Gooik om 5 dagen lang folk te spelen, zingen of dansen bij straffe binnen- en buitenlandse lesgevers en op-en-top te genieten van de zalige sfeer. Check www.stagegooik.be/sessies en schrijf je in vanaf zaterdag 6 april!


Vijf dagen folk spelen, zingen of dansen, genieten van prachtige akoestische concerten, leuke mensen ontmoeten, tussendoor oefenen of luieren in de schaduw van een boom, lekker vers eten, kamperen in een gezellig dorp, de benen onder je lijf dansen tijdens hevige folkbals, gezellig aperitieven op terras, nieuwe tunes in de vingers krijgen, even relaxen in de warme zomerzon, jammen tot een stuk in de nacht: dat is de Stage voor Traditionele Volksmuziek. Beleef deze unieke sfeer in Gooik samen met meer dan 400 muzikanten en schrijf je in voor één van de sessies!

 

▷ ontdek alle sessies op de website

 

Schrijf je online in voor een sessie vanaf zaterdag 6 april om 9.30 uur. Je wacht best niet te lang, want veel sessies zijn snel volzet!

 

 

www.stagegooik.be