Vrijwilligers

Vrijwilligers warm onthaald

Vzw Muziekmozaïek Folk & Jazz zoekt constant enthousiaste vrijwilligers die een handje willen toesteken om haar boeiende activiteiten te ondersteunen. Misschien ben jij wel  die gemotiveerde kracht die we zoeken?

Ga je graag mee naar een zomerfestival om cd’s en boeken te verkopen of promotie te maken voor allerlei cursussen en evenementen? Stroop je graag de mouwen op achter de schermen van één of ander evenement? Of droom je van een carrière achter een muzikale toog?

Muziekmozaïek verwelkomt je met open armen, zorgt voor de nodige ambiance én voor een burgerlijke aansprakelijkheid- en ongevallenverzekering (gratis, uiteraard).

Registreer je dan op onze website (door via het grijze vak rechtsboven in te loggen met je mailadres en dan zelf een paswoord aan te maken) en meld ons de data van de activiteiten waarvoor je beschikbaar bent. Of stuur een mailtje naar info@muzmoz.be.

Wij zoeken onder andere vrijwilligers die mee willen helpen met de uitbouw van ons documentatiecentrum, om mee te werken tijdens het Driekoningenbal, op Jazz Hoeilaart, aan de Stage voor Traditionele Volksmuziek enz..

Verder blijven vrijwilligers ook altijd welkom om in te staan voor de promotiestand van Muziekmozaïek op tientallen (folk- en jazz)festivals.


Het Vlaams Steunpunt voor Vrijwilligerswerk laat weten dat zij twee gratis posters verspreiden (excl. verzendingskosten). Eén over kostenvergoedingen en één over immuniteit.

 

Bekijk hier een informatieposter over onkostenvergoedingen
Bekijk hier een informatieposter over bescherming van de vrijwiliger
Bekijk uitgebreide informatie over vrijwilligerswerk op de website van het Vlaams Steunpunt voor Vrijwilligerswerk


Vrijwilligerswet en organisatienota Muziekmozaïek


Vrijwilligers die zich voor Muziekmozaïek inzetten, worden automatisch verzekerd tegen burgerlijke aansprakelijkheid en ongevallen, volledig conform de recentste vrijwilligerswet.

 

Klik hier om de organisatienota van Muziekmozaïek te bekijken