Feest van de Folk

Feest van de Folk van 26 april tot 5 mei 2019

Van 26 april tot 5 mei is Muziekmozaïek al aan haar zeventiende editie van het Feest van de Folk toe. Gedurende 10 dagen worden dan in heel Vlaanderen en Brussel tientallen folkactiviteiten opgezet door diverse organisatoren.


Een overzicht van alle activiteiten die plaatsvinden kan je binnenkort vinden op http://www.feestvandefolk.be 

 

Het Feest van de Folk plaatsen we ieder jaar extra in de kijker en telkens in een andere stad of gemeente. Het startmoment van het Feest van de Folk vindt ieder jaar plaats in een andere stad. Zo was hebben we al halt gehouden op de Kemmelberg in het Heuvelland, in Leuven, in Gent, in Ninove, in Dendermonde, in Ieper,.... waar de startdag van 2019 op 27 april zal plaatsvinden, dat houden we nog even geheim. Bedoeling van het startmoment is folkmuziek in de kijker te plaatsen en iedereen de kans te geven met folkmuziek in aanraking te komen. 
 

Organisatoren Feest van de Folk
Bedoeling van het Feest van de Folk is dat muzikanten, organisatoren, clubs e.d. in de periode van 26 april tot 5 mei allerlei folkactiviteiten organiseren. Muziekmozaïek zorgt voor een gemeenschappelijke Feest van de Folk-affiche.  

 


Praktisch
WaarDiverse locaties in Vlaanderen en Brussel
Wanneer:
Van 26 april tot en met 5 mei
Mail: info@muzmoz.be
Website
: www.feestvandefolk.be