Stage voor Traditionele Volksmuziek

  

 

Kom volgende zomer naar de Stage voor Traditionele Volksmuziek en dompel je helemaal onder in heerlijke folkmuziek! Vijf dagen lang verblijven maar liefst 400 muzikanten van jong tot oud in Gooik om samen muziek te spelen. Volg één van de 31 sessies bij straffe binnen- en buitenlandse lesgevers om je eerste stappen in de folk te zetten of je er helemaal in te verdiepen. De allerjongsten vanaf 4 jaar zijn welkom in onze toffe kinder- en jeugdsessies. Keuze genoeg voor wie gebeten is door folk!

 

Tussendoor ontstaan er spontane jamsessies, kan je genieten van heerlijke verse maaltijden, gezellig bijpraten in de zon met een fris drankje en echte vrienden voor het leven maken. Wie de smaak te pakken heeft, kan nog proeven van extra workshops en Tune Learning Sessions. Tijdens ‘folk on stage’ kan je ’s avonds rustig verder genieten van akoestische concerten gebracht door befaamde muzikanten en hevig dansen op live folkmuziek.

 

Inschrijven voor een sessie kan vanaf zaterdag 14 april om 9.30 uur via www.stagegooik.be/inschrijven. Je wacht best niet te lang om in te schrijven, want veel sessies zijn snel volzet!

 


 

 

Alles over de sessies en de stage kan je vinden op


www.stagegooik.be

 

 

Like ook onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle nieuws!