Stage voor Traditionele Volksmuziek

  

 

Kom deze zomer naar de Stage voor Traditionele Volksmuziek en dompel je helemaal onder in heerlijke folkmuziek! Vijf dagen lang verblijven meer dan 400 muzikanten van jong tot oud in Gooik om samen muziek te spelen. Volg één van de 30 sessies bij straffe binnen- en buitenlandse lesgevers om je eerste stappen in de folk te zetten of je er helemaal in te verdiepen. De allerjongsten vanaf 4 jaar zijn welkom in onze toffe kinder- en jeugdsessies. Keuze genoeg voor wie gebeten is door folk!

 

Tussendoor ontstaan er spontane jamsessies, kan je genieten van lekker vers eten, even relaxen in de warme zomerzon en leuke mensen ontmoeten. Wie de smaak te pakken heeft, kan nog proeven van extra workshops en Tune Learning Sessions. Tijdens ‘folk on stage’ kan je ’s avonds rustig verder genieten van prachtige akoestische concerten en hevig dansen op live folkmuziek.

 

 

Schrijf je in voor een sessie vanaf zaterdag 6 april 2019 om 9.30 uur via www.stagegooik.be/inschrijven. Je wacht best niet te lang om in te schrijven, want veel sessies zijn heel snel volzet! 

 


 

 

Alles over de sessies en de stage kan je vinden op


www.stagegooik.be

 

 

Like ook onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle nieuws!