Stage voor Traditionele Volksmuziek

  
 

39ste editie

  

Kom deze zomer naar de Stage voor Traditionele Volksmuziek en dompel je helemaal onder in heerlijke folkmuziek! Vijf dagen lang verblijven maar liefst 400 muzikanten van jong tot oud in Gooik om samen muziek te spelen.

 

Volg één van de 31 sessies bij straffe binnen- en buitenlandse lesgevers om je eerste stappen in de folk te zetten of je er helemaal in te verdiepen. Wil je graag een nieuw instrument leren spelen of je techniek verfijnen? Dat kan met accordeon, doedelzak, viool, draailier, gitaar, fluit, hakkebord, percussie en hommel. Laat volop je stem horen tijdens de zangsessie of leer de hipste tunes met om het even welk instrument in het samenspel. Je kan ook leren folkdansen, zelf een instrument bouwen, alle geheimen van de folkharmonie ontdekken of de kunst van de kalligrafie onder de knie krijgen. De allerjongsten vanaf 4 jaar zijn welkom in onze toffe kinder- en jeugdsessies. Keuze genoeg voor wie gebeten is door folk!

 

Tussendoor ontstaan er spontane jamsessies, kan je genieten van heerlijke verse maaltijden, gezellig bijpraten in de zon met een fris drankje en echte vrienden voor het leven maken. Wie de smaak te pakken heeft, kan nog proeven van extra workshops en Tune Learning Sessions. Tijdens ‘folk on stage’ kan je ’s avonds rustig verder genieten van akoestische concerten gebracht door befaamde muzikanten en hevig dansen op live folkmuziek.

 

Inschrijven voor een sessie kan via www.stagegooik.be/inschrijven. Is je favoriete sessie al volzet? Schrijf je dan in op de wachtlijst en wie weet komt er nog een plaats vrij.

 

  

 

Alles over de sessies en de stage kan je vinden op


www.stagegooik.be

 

 

Like ook onze pagina op Facebook
en blijf op de hoogte van alle nieuws!