Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Ethno Flanders in concert

5 augustus 2023 van 20:30 tot 22:30

- €7.00 – €12.00

Ga mee op muzikale wereldreis met Ethno Flanders! 50 jonge muzikanten en dansers van over de hele wereld verblijven samen in Beauvoorde en wisselen er hun traditionele muziek en dans uit tijdens workshops en vele jams. Ze stomen zich onder leiding van artistic coaches Maimu Jõgeda (Estland), María Paz (Chili), Vedran Savić (Bosnië en Herzegovina), Naomi Vercauteren, Marijke Visterin en Pieterjan Hantson klaar voor een wervelende concertreeks. Met als eerste stop in Gent op zaterdag 5 augustus in het Lakenmetershuis. Kom mee genieten van een uniek concert!

Muziekmozaïek werkt met verschillende tarieven om muziekbeleving voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken. Je kiest het tarief volgens je eigen mogelijkheden. Je kan hier een ticket aankopen in voorverkoop tot 18 uur, aan de kassa gelden dezelfde tarieven. Wie recht heeft op verhoogde tegemoetkoming (vb. UITPAS met kansentarief) kan aan kansentarief (€ 2) een ticket aan de deur kopen.

Kan je er niet bij zijn? Ethno Flanders speelt nog op zondag 6 augustus op Dranouter & maandag 7 augustus in Beauvoorde.

Gegevens

Datum:
5 augustus 2023
Tijd:
20:30 tot 22:30
Kosten:
€7.00 – €12.00
Site:
www.ethnoflanders.be

Locatie

Lakenmetershuis
Vrijdagmarkt 24
Gent, 9000 België

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar