Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GYJO & Artan Buleshkaj Quartet in concert

13 april 2023 van 20:00 tot 22:30

- €7.00 – €12.00

Het Ghent Youth Jazz Orchestra pakt uit met een spetterend concert in De Centrale in Gent! De grandioze bigband geeft jonge muzikanten ruim drie jaar lang de kans om te groeien, samen te spelen, ideeën uit te wisselen en natuurlijk plezier te maken. Eind vorig jaar ging de bigband van start met repetities en try-outs, in de paasvakantie lanceren ze een nieuwe projectweek o.l.v. gastdirigent en Belgische jazzlegende Richard Rousselet. Op donderdag 13 april presenteert GYJO je een unieke jazzset na een week hard werken en verfijnen, de première!

De avond wordt in stijl geopend door gitarist Artan Buleshkaj samen met saxofonist Warre Van de Putte, Kobe Boon op contrabas en Mathias Vercammen op drum. Ze leerden elkaar kennen in het allereerste Ghent Youth Jazz Orchestra in 2012. Na meer dan 10 jaar delen ze als het Artan Buleshkaj Quartet het podium met de nieuwe lichting van het GYJO. Kom mee genieten van deze double bill!

20:00 Artan Buleshkaj Quartet
21:00 Ghent Youth Jazz Orchestra o.l.v. Richard Rousselet

Muziekmozaïek werkt met verschillende tarieven om muziekbeleving voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken. Je kiest het tarief volgens je eigen mogelijkheden. De prijzen in voorverkoop zijn dezelfde als een ticket ter plaatse. Wie recht heeft op verhoogde tegemoetkoming (vb. UiTPAS met kansentarief) kan aan kansentarief (€ 2) een ticket aan de deur kopen.

Het Ghent Youth Jazz Orchestra is een initiatief van Muziekmozaïek en Vuurvogels. Dit concert wordt ondersteund door de stad Gent.

Gegevens

Datum:
13 april 2023
Tijd:
20:00 tot 22:30
Kosten:
€7.00 – €12.00

Locatie

De Centrale
Ham 72
Gent, 9000 België

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar