Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

GYJO & Peter Hertmans ➛ Kaneelvingers

4 april van 20:30 tot 22:00

- €12.00 – €18.00

Op donderdag 4 april 2024 presenteert het Ghent Youth Jazz Orchestra opnieuw een fenomenaal concert. Deze bigband biedt jonge jazzmuzikanten gedurende drie jaar de kans om te groeien, samen te spelen, ideeën uit te wisselen en natuurlijk plezier te beleven. Onder leiding van dirigent Dieter Limbourg bereiden ze zich voor op een poëtisch optreden, waarbij ze worden bijgestaan door de vooraanstaande jazzgitarist Peter Hertmans als solist. Als extra bijdrage zal het podium worden verrijkt met de stem van Adinda Hertmans.

Peter Hertmans heeft muziek gecomponeerd gebaseerd op tien gedichten uit “Kaneelvingers“, de poëziebundel van zijn broer Stefan Hertmans. Deze gedichten vormen een hechte verzameling waarin handen en vingers een cruciale rol spelen, analoog aan een jazzorkest. Bert Joris heeft deze composities omgezet in meesterlijke arrangementen, eerder uitgevoerd door het Brussels Jazz Orchestra. Verwacht een avond vol muzikaal vakmanschap en poëtische melodieën!

Muziekmozaïek werkt met verschillende tarieven om muziekbeleving voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken. Je kiest het tarief volgens je eigen mogelijkheden. De prijzen in voorverkoop zijn dezelfde als een ticket ter plaatse. Wie recht heeft op verhoogde tegemoetkoming (vb. UiTPAS met kansentarief) kan aan kansentarief (€ 3) een ticket aan de deur kopen.

Het Ghent Youth Jazz Orchestra is een initiatief van Muziekmozaïek en Vuurvogels. Dit concert wordt ondersteund door de stad Gent.

Gegevens

Datum:
4 april
Tijd:
20:30 tot 22:00
Kosten:
€12.00 – €18.00

Locatie

Feestzaal Ledeberg
Ledebergplein 30
Ledeberg, 9050

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar