Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VONKfestival

10 februari 2023 van 20:00 tot 23:00

- €7.00 – €12.00

VONKfestival is toe aan z’n derde editie. Hét stadsfestival voor folk, roots en akoestische muziek van Belgisch talent in een intieme setting. Kom in hartje Gent genieten van sprankelende concerten en wervelende jamsessies in het weekend van 10 tot 12 februari 2023.

🔥 Op vrijdag schiet VONKfestival uit de startblokken met twee knallers van formaat! Het Galicische duo Caamaño & Ameixeiras en Kadril, die de nieuwe cd Jolie Flamande komt voorstellen, verwarmen je op een koude winteravond met hun mooie klanken. Kom dat zien, kom dat horen!
🔥 Zaterdag geven Airboxes, Ave de Barro, Broes, Duo Clercx, Fiston, Salopet en Siger het beste van zichzelf op showcases met als afsluiter Loogaroo en een grote jam.
🔥 Zondag schittert nieuw talent op de Open Stage: In den klaarten, Warmoes, Folkies van Torhout, Three Cats, iCE KiNG, LyraMando, Nadiya, De Poel, Duo Exceptionnel, Gidran, Irish Breakfast en De Ledebirds.

De tickets voor vrijdag zijn uitverkocht! Op zaterdag & zondag is de toegang gratis (geen reservatie nodig).

Muziekmozaïek werkt met verschillende tarieven om muziekbeleving voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken. Je kiest het tarief volgens je eigen mogelijkheden. De prijzen in voorverkoop zijn dezelfde als een ticket ter plaatse. Wie recht heeft op verhoogde tegemoetkoming (vb. UiTPAS met kansentarief) kan aan kansentarief (€ 2) een ticket aan de deur kopen.

Gegevens

Datum:
10 februari 2023
Tijd:
20:00 tot 23:00
Kosten:
€7.00 – €12.00
Site:
www.vonkfestival.be

Locatie

Lakenmetershuis
Vrijdagmarkt 24
Gent, 9000 België

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar