Laden Evenementen

« Alle evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

VONKfestival

23 februari van 20:00 tot 25 februari van 18:00

- €8.00 – €25.00

VONKfestival maakt zich op voor de vierde editie in het hart van Gent. Dit gezellige stadsfestival biedt een breed scala aan Belgische artiesten die folk, roots en akoestische muziek brengen, alles gehuld in een intieme sfeer. Laat je onderdompelen in betoverende concerten en meeslepende jamsessies gedurende het weekend van 23 tot 25 februari 2024 en beleef samen deze onvergetelijke ervaring. 

🔥 Op vrijdag schiet VONKfestival uit de startblokken met twee knallers van formaat! Het Bretoense kwintet Startijenn en gevestigde duo Naragonia brengen hartverwarmende concerten.
🔥 Zaterdag geven Duo Macke-Bornauw, Bamako Express, Hella en Follia! het beste van zichzelf op showcases met als afsluiter Warmoes en een grote jam.
🔥 Zondag schittert nieuw talent op de Open Stage: Acts of man, Anemoon, Amer, Drøn, Mustafa Aydin and Friends, De Poel 2.0, Keun, Pantonim, Salty Sheep, College Folk Band & Gentse Folk Studenten.

🔥 Tickets op vrijdag & zaterdag zijn uitverkocht! Zondag is de toegang gratis. 🔥

  🔥 VONKpass 23/2 + 24/2 (UITVERKOCHT)
VONK vrijdag 23/2 (UITVERKOCHT)
VONK zaterdag 24/2 (UITVERKOCHT)
VONK zondag 25/2
Plustarief  € 25 € 18 € 12  gratis 
Basistarief  € 20 € 15 € 10 
Verminderd tarief  € 15 € 10 € 8 

Muziekmozaïek werkt met verschillende tarieven om muziekbeleving voor zoveel mogelijk mensen mogelijk te maken. Je kiest het tarief volgens je eigen mogelijkheden. De prijzen in voorverkoop zijn dezelfde als een ticket ter plaatse, de dagtickets gelden voor alle concerten van die dag. Wie recht heeft op verhoogde tegemoetkoming (vb. UiTPAS met kansentarief) kan aan kansentarief (€ 3 vrijdag | € 2 zaterdag) een ticket reserveren via mail.

Gegevens

Begin:
23 februari van 20:00
Einde:
25 februari van 18:00
Kosten:
€8.00 – €25.00
Site:
https://www.vonkfestival.be

Locatie

Lakenmetershuis
Vrijdagmarkt 24
Gent, 9000 België

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar